Házhozszállítás

Express one futárszolgálattal

Figyelem! A túlméretes vagy extrém nehéz csomagokért egyedi szállítási díjat számolunk fel. Ilyen esetben telefonon egyeztetünk kedves vásárlóinkkal.

Látogató számláló
0
4
6
4
6
0
1
Partnereink
Figyelem! Üzletünk címe: 1085 Budapest, József körút 19.

Címünk: 

1085 Budapest,

József körút 19.

Hírek
2020.04.02 13:03
Tanúsítvány
SSL Certificate
Naptár
2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Dinamikus ülőpárnák, gimnasztikai párnák

Főkategória >Egészségmegörző termékek >Dinamikus ülőpárnák, gimnasztikai párnák

Üljünk egészségesen!

A dinamikus ülőpárnák előnyei

Az ún. “statikus”, azaz mozdulatlan egyhelyben ülés, különösen, ha rendszeres és hosszantartó, káros a szervezetre és sokszor lesznek  komoly egészségügyi következményei. 

A dinamikus ülőpárnák ideális megoldást nyújtanak az anatómiailag helyes ülőtartás felvételére, a helytelen tartásból fakadó problémák megelőzésére vagy épp megszüntetésére.

A dinamikus ülőpárna mindenki számára ajánlott, kortól függetlenül. Használata nem csak a hátgerinc problémák megszüntetését/rehabilitációját segíti, hanem fontos eszköz a megelőzésben is, már gyermekkortól.
El
őzze meg a gerinc- és mozgásszervi betegségeket, és az ebből keletkező közvetlen és másodlagosan kialakuló egészségügyi problémákat. Erre különösen gyermekek esetében érdemes figyelmet kell fordítani.

A dinamikus ülőpárnák használatának legfontosabb egészségügyi hatásai:

1. Egyenes tartást biztosít, megakadályozza a gerincferdülés és más gerinc rendellenességek kialakulását

A párnák használata a medence részen fejti ki hatását, azt előretolva segíti a gerincoszlopot a helyes S alak felvételében. A statikus ülés folyamán a gerinc egy helytelen C alakot vehet fel, amely számos probléma kiindulása lehet.

2. Aktiválja az izmokat

Az aktív ülés erősíti a gerinc és a medencefenék izmait. Beindítja az izmok mozgását, fokozza a kalóriaégetést, masszírozza a fenékizmokat, növeli a vérkeringést, megelőzi a cellulítisz kialakulását.

3. Megelőzi az izomzat statikus túlterhelése

4. Fokozza a vérkeringést, javítja az általános kondíciót és a koncentrációt

Az aktív ülés közben gyakorlatokat végzünk, ezáltal fokozódik vérkeringésünk. Ez az agy és az egész szervezet  sejtjeinek jobb oxigénellátásához vezet, amely növelheti a koncentrációt és a mentális aktivitást is az ülőmunkát végzők, vagy például gépjárművezetők, tanulók  esetében is.

A dinamikus ülőpárnák használata

A felső rész kellemes érintésű, gyűrődéssálló anyagból készül, ismételt mechanikai igénybevételnek jól ellenáll. A gumihatású alsó borítás jól használható kültéri környezetben is, tisztítása egyszerű. A párnát megfordítva pedig masszírozós ülőfelületet kapunk. A belső, integrált hőszigetelő hab réteg lég- és páraáteresztő.
párna felfújható belső betéttel rendelkezik, a tartozék pumpa segítségével önállóan beállítható. Minden székhez megfelelő, univerzális méretű, használható otthon, autóban, munkahelyen, iskolában, bárhol, ahol ülni szoktunk. Használata, karbantartása rendkívül egyszerű.

Hol használható?

Gyakorlatilag bárhol. Klinikailag igazolt a hatása, bármilyen székre helyezi, és színe, formája hangulatos kiegészítője lehet a berendezésnek, még a munkahelyeken is. Vigye magával és használja a dinamikus ülőpárnát bárhol, ahol szüksége lehet rá, irodában, otthon, utazáskor, autóban, vagy akár az iskolában.

Használjuk, de hogyan?

Először kb. 5-10 percig üljön egy kissé felfújt, kb. 5-6 cm magas dinamikus ülőpárnán, és ezt ismételje naponta 3-5 alkalommal. (A magasság fontos, mert a túl magas párna kényelmetlen lehet).

Próbáljon meg a párna elülső részére, kb. kétharmadára ülni, kis terpeszben, mindkét talpát helyezze a padlóra. Üljön kényelmesen és változtassa időnként a pozicióját.
Kezdetben kissé kényelmetlen érzés jelentkezhet a keresztcsonti területen, azonban ez egy pozitív reakció, az izomm
űködés beindulásának a jele.

Milyen esetben ne használjuk?

A dinamikus ülőpárnák használata nem javasolt mozgásszervi és idegrendszeri akut gyulladásos betegségek, valamint szédülés esetén, illetve gerinc, medence vagy a farokcsont még nem gyógyult törése esetén.

Tisztítása

Kefével és mosószeres vízzel jól tisztítható. Mosógépben nem mosható. A felfújható részek megóvása érdekében az ülőpárna nem varrható és kerülni kell az éles tárgyak használatát a párna közelében.

A használat megkezdésekor kövesse a termékhez mellékelt használati útmutatóban leírtakat. Maximális terhelhetőségük 130 kg


Sorrend:

A termék szaküzletünkben készletről vásárolható!
A termék szaküzletünkben készletről vásárolható!
A termék szaküzletünkben készletről vásárolható!
Előrendelhető!

Sorrend:

 

 


Webáruház készítés