Házhozszállítás

Express one futárszolgálattal

Figyelem! A túlméretes vagy extrém nehéz csomagokért egyedi szállítási díjat számolunk fel. Ilyen esetben telefonon egyeztetünk kedves vásárlóinkkal.

Látogató számláló
0
4
8
4
3
7
2
Partnereink
Figyelem! Üzletünk címe: 1085 Budapest, József körút 19.

Címünk: 

1085 Budapest,

József körút 19.

Hírek
2020.04.02 13:03
Tanúsítvány
SSL Certificate
Naptár
2024. Július
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
Termék részletek


MEDEL Kompressziós Inhalátor Orrmosóval

A termék szaküzletünkben készletről vásárolható!
MEDEL Kompressziós Inhalátor Orrmosóval
 • MEDEL Kompressziós Inhalátor Orrmosóval
 • MEDEL Kompressziós Inhalátor Orrmosóval
28 900 Ft

Tulajdonságok

 • Inhalálás módja: kompresszoros
 • Felső és alsó léguti betegségek, megfázás és asztma kezelésére alkalmas.
 • Alkalmas gyermekek és a család minden tagjának kezelésére.
 • Az inhalátor használható: Ampullás sóoldattal, Folyékony gyógyszerkészítményekkel, Salvus vízzel
 • Csendes működés
 • Praktikus hordozó táskával
 • Könnyen szétszedhető és tisztítható
 • Tartozékok: felnőtt maszk, gyerek maszk, szájcsutora
 • Porlasztási kapacitás (ml/perc): 0,3
 • Zajszint (dBel): max.52
 • Salvus-vízzel történő használat esetén számolni kell azzal, hogy a Salvus-víz megrövidíti az inhalátor élettartamát, így az éves cserekészlet cseréjére gyakrabban lesz szükség. (Javasolt időtartam: 6 hónap)

Medel Family Plus inhalátor Medel Jet Plus porlasztóval. A Medel Jet Plus permetezőgépet rendkívül magas hatásfok jellemzi.

Úgy tervezték, hogy minimalizálja a gyógyszerveszteséget, ezért kétszelepes rendszert alkalmaztak erre a célra. Az inhaláció során, amikor a gyógyszeraeroszolt a kompresszor kipermetezi és a páciens belélegzi, az egyik szelep nyitva marad, és kiengedi a gyógyszert, ami jelentősen növeli a porlasztás hatékonyságát és minimalizálja a gyógyszerveszteséget. Kilégzés után az egyik szelep bezárul, a másik szelep pedig nem engedi a párát kiengedni a porlasztóból, így megakadályozza a gyógyszer szivárgását. A Medel Jet Plus porlasztó segítségével a gyógyszerek légúti frakciója vagy felszívódása a légutakban eléri a 92,6%-ot. A 0,8 μm-es részecskeméret (MMAD) a legjobban az alsó légutakban szívódik fel. A Medel Jet Plus porlasztókezelés megkönnyebbülést nyújt és egyértelműen támogatja a krónikus tüdőgyulladásban, COPD-ben, akut hörghurutban és egyéb légúti betegségekben szenvedők kezelését.

A Medel Family Plus egy felnőttek és gyermekek számára készült inhalátor. A vonzó és kifinomult kialakítás megkönnyíti a készülék használatát. A beépített fogantyú lehetővé teszi az inhalátor biztonságos mozgatását. A Medel Jet Plus porlasztó az inhalátor házán kívül található, így nincs szükség a porlasztó kinyitására, felszerelésére és eltávolítására. Ezenkívül a tartályban lévő gyógyszer mennyisége könnyen szabályozható az inhaláció során, amely 1,5 ml gyógyszer esetében mindössze 5 percig tart. A Medel Family Plus inhalátor hangszigetelő rendszert használ, amely a legújabb generációs három golyóscsapágyat és két beépített hangtompítót tartalmazza.

A Medel Family Plus inhalátort használó háztartások 52 dBA hangot fognak hallani, ami csak a kompresszor halk hangját és a környezet egyéb hangjait jelenti. A közelben tartózkodó gyermek vagy kisgyermek könnyen hallja az inhalátor hangját. A Medel Family Plus inhalátorhoz mellékelt tartozékkészlet két Medel Soft Touch maszkot tartalmaz felnőtteknek és 6 hónapos kortól gyermekeknek. A maszkok puha és kellemes tömítéssel vannak ellátva, amely megakadályozza az érzékeny arcbőr irritációját. A szorosan illeszkedő maszk elengedhetetlen azok számára, akik nem akarják vagy nem tudják használni a szájrészt. A legfiatalabb betegek számára a maszk az egyetlen megoldás, elég, ha a gyermek lélegzik, és a porlasztó ködöt az inhalátor a légutakba irányítja. A maszkok könnyen tisztán tarthatók, csak langyos vízben, kis mennyiségű szappannal mossuk le, szárítsuk meg és rejtsük el. A MEDEL JET RHINO orr- és arcüregtisztító segít a felső légúti fertőzések, a por- és pollenallergiák kezelésében. Hatékony segítség az orrnyálkahártya hidratálásában, megtisztítja az orrot a felesleges váladéktól és segít a krónikus nátha kezelésében. Minden 80 kPa üzemi nyomású kompresszoros inhalátorral kompatibilis. Alkalmas felnőttek és gyermekek számára. Csak izotóniás sóoldattal használható. Maximális térfogat 8 ml.

A Medel Family Plus inhalátor tartalma: Medel Jet Plus porlasztó, Medel Jet Rhino porlasztó, fúvóka, orrhegy, levegőtömlő, tartalék levegőszűrők, Medel Soft Touch maszk felnőtteknek, Medel Soft Touch maszk 6 m+ gyermekeknek, garancialevél, használati utasítás és kényelmes és praktikus Medel táska a tartozékok biztonságos tárolására és szállítására. A Medel Family Plus inhalátorra 5 év garancia vonatkozik, amely minden család számára biztosítékot ad, hogy előre nem látható hibák esetén továbbra is szolgáltatásaink gondozásában marad.

5 év garancia.


Az "ADATOK" fülre kattintva tájékozódhat,

 

hogy szaküzletünk alapkészletét képezi-e a termék!

 • Cikkszám
  95143
  Státusz
  A termék szaküzletünkben készletről vásárolható!    
Webáruház készítés