Termék részletek


Libero nedves törlőkendő tasak

Libero nedves törlőkendő tasak

40 db, parfüm- és mesterséges színezőanyag mentes, biológiailag lebomló törlőkendő, tápláló repceolajjal

A Libero gyengéd, parfümmentes svéd termékei a gyermekek és a környezet igényeinek szem előtt tartásával készülnek és Nordic ECO címkével rendelkeznek. A kellemesen puha, Libero nedves törlőkendők gyengéden tisztítják és hidratálják a baba érzékeny bőrét és a test bármely részén használhatóak. A tapadókorong révén a csomagolás bárhová könnyen felakasztható vagy kihelyezhető, így mindig kéznél lehet. Bőrgyógyászatilag tesztelt.
Kisgyermekektől elzárva tárolandó. Kerüljük a szemmel történő érintkezést. Zárja le a csomagolást a termék használata után, hogy megelőzze a törlőkendők kiszáradását.


Az "ADATOK" fülre kattintva tájékozódhat,

 

hogy szaküzletünk alapkészletét képezi-e a termék!

 • Nordic ECO-címke

  Számunkra nem kérdés, hogy a környezet védelme mindennél fontosabb. Hogyan is gyárthatnánk termékeket babáknak és gyermekeknek anélkül, hogy odafigyelnénk a jövőjükre? Környezetvédelmi törekvéseink részeként valamennyi Libero Baby Soft, Libero Comfort fit és Libero Up&Go pelenka, valamint az összes babaápolási termékünk rendelkezik a Nordic Eco-címke tanúsítvánnyal.

  A Nordic Eco-címke a skandináv országok hivatalos környezeti tanúsítványa, melynek elnyeréséhez nem elég a szigorú környezetvédelmi előírások betartása, hanem a tanúsítvány az egyes termékek funkcióját és minőségét is értékeli.

  A Nordic Ecolabel Bizottság a termékek környezeti hatását vizsgálja a termék-életciklus kulcsszakaszaiban. Itt azonban nem állunk meg: folyamatosan dolgozunk azon, hogy pelenkáink életciklusának valamennyi szakaszában minimalizáljuk a környezeti terhelést. Például a beszállítóink kiválasztásánál, a pelenkák gyártási folyamataiban, illetve az anyagfelhasználás, a tervezés, a méretezés és a csomagolás területén. Ezért bármilyen Libero terméket választasz, környezettudatos döntést hozol.

  Számunkra a Nordic Eco-címke egy újabb lépést jelent a helyes irányba.

 • Figyelmeztetés!
  A kockázatokról és a szakszerű használat érdekében, olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
  Cikkszám
  LKOZ012
Webáruház készítés