Házhozszállítás

Express one futárszolgálattal

Figyelem! A túlméretes vagy extrém nehéz csomagokért egyedi szállítási díjat számolunk fel. Ilyen esetben telefonon egyeztetünk kedves vásárlóinkkal.

Látogató számláló
0
4
8
4
3
7
2
Partnereink
Figyelem! Üzletünk címe: 1085 Budapest, József körút 19.

Címünk: 

1085 Budapest,

József körút 19.

Hírek
2020.04.02 13:03
Tanúsítvány
SSL Certificate
Naptár
2024. Július
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
Termék részletek


Activelight Gyógylámpa, Színterápiával

A termék szaküzletünkben készletről vásárolható!
Activelight Gyógylámpa, Színterápiával
 • Activelight Gyógylámpa, Színterápiával
 • Activelight Gyógylámpa, Színterápiával
79 900 Ft

Activelight Handy gyógyfénylámpa színterápiával + ajándék színterápiás készlet + könyv
Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően könnyen magával viheti és bárhol használhatja
Ergonómikus, kézreálló formatervezés
20W-os halogén izzó teljesítmény
Polarizáció foka nagyobb, mint 99% 
Színterápiás készlet (sárga, piros, kék, zöld, lila, narancs, rózsaszín)
Eltelt kezelési időre figyelmeztető hangjelzés


 A történelem során, számtalan módon használták a fényt és a színeket, mint a gyógyítás eszközét terápiás célokra. A lézer felfedezése a XX. század közepén a fénnyel való gyógyítást egy teljesen új úton indította el. Az orvostudomány hamar felfedezte a lézerben lévő lehetőségeket. A terápia úttörője Mester Endre, a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem professzora volt. A nagy energiájú, kemény lézert a sebészeti gyakorlatban, a kis energiájú, lágy lézereket pedig terápiás célokra kezdték használni. A lágy lézerek gyógyító hatása hamar megmutatkozott. Sejtkárosodást nem okoz, segíti a beteg sejtek eredeti funkciójának visszaállítását. Javítja a sejtekben az oxigénellátást, az erek újraképzősét, az ellenanyag termelést, a vérkeringést. Csökkenti a gyulladásokat, az ödémákat. Alkalmazása megindítja az egyáltalán nem, vagy igen nehezen gyógyuló sebek gyógyulását, fájdalomcsillapító, gyulladást csökkentő hatású.

A terápiás eredményeket látva egy magyar kutatócsoport dr. Fenyő Márta biofizikus vezetésével elkezdte vizsgálni, hogy a lézer mely komponense eredményezi a nagyfokú gyógyulási folyamatot. A választ a lézerfény polarizáltsága jelentette. Ezt az eredményt felhasználva készítettek egy olyan speciális lámpát, amelynek fénysugara - a lézerhez hasonlóan - polarizált. Hamar beigazolódott, hogy az új lámpa gyógyítás terén felveszi a versenyt a lézerfénnyel. A lézerhez képest egyszerűbb és biztonságos használatának köszönhetően a nemcsak szakemberek használhatják, hanem mindenki otthon, számos egészségügyi problémára!

A szabadalmi jogok változása miatt lehetőség nyílt egy új, kiváló minőségű gyógylámpa kifejlesztésére és gyártására.
Az Activelight lámpa egyesíti magában az elmúlt évek kutatásainak eredményét. Egy speciális, nagyon jó minőségű filternek köszönhetően a kilépő fény szinte teljesen polarizált, nagyobb, mint 99%-ban! A lámpa kiszűri az infravörös sugárzást is, ezért nem melegszik a bőr felülete és ez hosszabb kezelést tesz lehetővé. A készülék nem tartalmaz törékeny üveg alkatrészt, ezért könnyű a súlya és ellenáll a külső behatásoknak. Miért venne mást, ha ezt a magyar terméket is megveheti rendkívül kedvező áron?

 

CSOMAG TARTALMA:
1, lámpa adapterrel
2, hat színből álló színterápiás szet
3, „Gyógyítás szín és fényterápiával” könyvet Dr. Deák Péter írásában

 

A hat szín szerepe a színterápiában:

 • Piros: aktivizál, élénkít, serkent, felszabadítja a szervezet mélyben rekedt energiáit, erősíti az érzékeket
 • Kék: megnyugtat, fékez, csillapít, koncentrálásra késztet, hűt, összegyűjti és struktúrát ad az energiának
 • Sárga: erősítő, tonizáló hatású, megnyit, felderít, serkent, anélkül hogy felizgatna. Szétárasztja az energiát, erősíti a legyengült folyamatokat, feloldja a merevséget, erősíti az idegeket
 • Zöld: kiegyensúlyoz, feloldja a feszültséget, megnyugtat, a testi és pszichikai energiát dinamikus egyensúlyban tartja, csillapíthatja a feszült és fájdalmas folyamatokat, mély nyugalmat nyújt
 • Narancs: segítheti a betegség utáni felépülést, élénkít, felmelegít, az energiát lágyabban éleszti, mint a vörös, és nyugodtabb a felépülés, oldhatja a görcsös folyamatokat, derűsebbé tesz
 • Lila: inspirál, nyugtat, csökkent, magasabb szinten fejleszti az energiát, segít kiaknázni a szellemi folyamatokat, csökkentheti az idegfeszültséget, oldhatja az idegi ingereket, enyhítheti a fájdalmatMŰSZAKI PARAMÉTEREK:
- Polarizációs fok: 99 % felett (certifikálva)
- Tömeg: 0,8 kg
- szűrő átmérője 4,3 cm
- két fényerő fokozat
- Energiaigény: 20 W
- Áramforrás: 230 V / 50 Hz / 12 V
- Garancia: 12 hónap
- Fényteljesítmény:
2 cm távolságban a kilépő ablaktól: 30 mW/cm2
5 cm távolságban a kilépő ablaktól: 9 mW/cm2
13,4 cm távolságban a kilépő ablaktól: 5 mW/cm2
készülékre 12 hónapos garancia


Az "ADATOK" fülre kattintva tájékozódhat,

 

hogy szaküzletünk alapkészletét képezi-e a termék!


 • A Magyar Termék Nagydíj® az egyik legnagyobb presztizsű minőségi díj Magyarországon. Célja, hogy elismerjék a Magyarországon gyártott termékek magas minőségi színvonalát, és ezáltal egyértelmű segítséget nyújtson a fogyasztóknak a minőségtudatos választásban.

  A kiírók tanácsában és zsűrijében részt vesz többek között a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a TÜV SÜD KERMI Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft., az Industorg – Védjegyiroda Minőségügyi Kft., valamint az Eximbank Magyar Export – Import Bank ZRt.

  A többfordulós értékelés alapján a szakmai zsűri:

  • megvizsgálta az Activelight gyógylámpákhoz kapcsolódó dokumentumokat (jótállás, használati útmutató, vevő-tájékoztató, az Egészségügyi Minőségfejlesztési és Kórháztechnikai Intézet által kibocsátott EK Tanúsítvány)
  • a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság laboratóriumában tesztelte az Activelight gyógylámpák minőségét
  • valamint megállapította, hogy a cég termékei, szolgáltatásai minőségével, biztonságával kapcsolatban nem állt hatósági ellenőrzés alatt.

  Ezek alapján úgy döntött, hogy az Activelight gyógylámpák megérdemlik a Magyar Termék Nagydíjat!

 • Figyelmeztetés!
  A kockázatokról és a szakszerű használat érdekében, olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
  Cikkszám
  ACT01
  Státusz
  A termék szaküzletünkben készletről vásárolható!    
Webáruház készítés