Termék részletek


Invacare Action önhajtós kerekesszék

A termék szaküzletünkben készletről vásárolható!
Invacare Action önhajtós kerekesszék
84 963 Ft

Az Invacare Action1 NG önhajtós kerekesszéket mindennapos használatra fejlesztették ki. A konstrukció ötvözi a tartósságot, a teherbírást, és a megfizethető árat. A kerekeszék alapja a szén-acél vázszerkezet, erős keresztolló, az erős ülés és háttámla kárpit, és a megfelelő kialakítású kartámasz.
A megfelelő szélesség és mélység kombinálásával, a lábtartó és a kartámasz kiválasztásával nagyobb súlyú páciensek számára is megfelelő ellátás nyújtható.
A meghajtó kerekek patenttengelyes kialakításúak, melyek több pozícióban rögzíthetők. Így egyszerűen állítható az ülésmagasság 45 vagy 50 cm-en. A huzatok 3 rétegű belső kialakítása megnyúlásmentes használatot tesz lehetővé, a háttámla tépőzárja pedig a lumbális szakaszon az adaptálást teszi lehetővé.
Alap felszereltségként kivehető, 34 cm hosszú karfával, osztott lábtartókkal, fix helyzetű 90 fokos háttámlával, alumínium hajtókarikás 24 x 1 3/8” meghajtó-kerékkel, 8 x 2” tömör bolygókerékkel szállítjuk.
Adaptálhatósága a fogyatékkal élők széles igényeit képes kielégíteni. Az ülőfelület mélysége 42,5 cm. Ülésszélessége 40,5, 43, 45,5, 48, 50,5 cm lehet. Teljes szélessége az ülésszélességnél csak 19 cm-rel nagyobb. Maximális terhelhetősége 127 kg.
Többféle kiegészítő, fejtámla, többpontos biztonsági öv, dönthető háttámla, billenésgátló rendelhető hozzá felár ellenében. Teljes súlya 16,5 kg, szétszedett állapotban csak 10,5 kg, így könnyen szállítható.
A vázat hátul fényvisszaverő csíkkal láttuk el és egyszerű biztonsági övvel, bottartóval felszerelve adjuk át.

Az "ADATOK" fülre kattintva tájékozódhat,

 

hogy szaküzletünk alapkészletét képezi-e a termék!

 • Figyelmeztetés!
  A kockázatokról és a szakszerű használat érdekében, olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
  Cikkszám
  invac_A
  Státusz
  A termék szaküzletünkben készletről vásárolható!    
Webáruház készítés