Termék részletek


Qmed akupresszúrás szőnyeg

Qmed akupresszúrás szőnyeg
  • Qmed akupresszúrás szőnyeg
  • Qmed akupresszúrás szőnyeg
6 590 Ft
A talp refl­expontjainak stimulálása jótékony hatással van az anyagcserére, javítja a vérkeringést, segíthet a vérnyomás szabályozásában, enyhíti a fáradtságérzetet, energetizálja az egész testet és erősíti az immunrendszert.
A talp idegvégződéseinek ingerlése javíthatja az egyensúlyérzéket.
Az egyenetlen felületen való állás és lépegetés aktivizálja a láb mélyizmait, így segít megelőzni vagy korrigálni a hosszanti- és harántboltozat süllyedést.

A termék jellemzői:

A különleges műanyagból készült QMED Akupresszúrás szőnyeg vízálló és magas merevségű műanyag kavicsokat tartalmaz.
Rendkívül mobilan használható termék, bármikor bárhová magunkkal vihetjük és használhatjuk a szobában, vagy akár a szabadban is.A termék használata nem ajánlott:

amennyiben a testünk bármelyik részén vérzés tapasztalható (pl.: vérzékenységben szenvedőknek, vérköpés, vérhányás, véres széklet, a gyomorban vagy a belekben való vérzés esetén, menstruáció vagy más méhen belüli vérzés ideje alatt).
terhesség és a menstruáció ideje alatt.
tüdőbetegségben, akut miokardiális infarktus ingatag állapotában, súlyos vese- illetve szívelégtelenségben szenvedő betegeknek.
bármilyen érzékelési zavar, illetve bőrperforáció (pl.: hólyagok, sebek) esetén.
a napi használat mértéke nem haladhatja meg az 1 órát! Ideális esetben a napi kezelés időtartama: felnőtt ember esetén: 15-20 perc, gyermekek esetén: napi pár perces játékos foglalkozás ajánlott.


Mérete (H*SZ): 173*35cm

Max. terhelhetőség: 100 kg

Az "ADATOK" fülre kattintva tájékozódhat,

 

hogy szaküzletünk alapkészletét képezi-e a termék!

  • Cikkszám
    AS9832675
Webáruház készítés