Házhozszállítás

trans-o-flex

futárszolgálat

Látogató számláló
0
2
0
8
0
4
6
Partnereink
Termék részletek


Vivago Domi segélyhívó és egészségőr

Vivago Domi segélyhívó és egészségőr
 • Vivago Domi segélyhívó és egészségőr
 • Vivago Domi segélyhívó és egészségőr
 • Vivago Domi segélyhívó és egészségőr

A segélyhívó karóra biztonságot nyújt az időseknek, információt ad a családtagoknak és a gondozást végzőknek.

A termék szaküzletünkben megtekinthető! 

 

Általános-állapot romlásának jelzése – A Vivago készülék folyamatosan figyelemmel kíséri használójának általános-állapotát. Ha az idős ember állapotának változása rövid- vagy hosszú távon romló trendet mutat, a készülék automatikus jelzést küld.


Általános-állapot adatok megjelenítése – Az általános-állapotot mutató görbék és áttekintő adatok a Vivago MOBILE alkalmazásban, vagy internet böngészőben bármikor megtekinthetők. A családtagok, hozzátartozók, ápolók-gondozók, illetve a kezelőorvosok folyamatosan objektív információkkal rendelkeznek az idős ember állapotáról, ami az ellátásban, a kezelések eredményességének meghatározásában jelent nagy segítséget.

A Vivago rendszer információt ad a készülék használójának nappali aktivitásáról, az éjszakai alvás mennyiségéről és minőségéről, valamint az alvás-ébrenlét ritmus erősségéről. A megjelenített információk az aktivitási görbékkel kiegészítve áttekintő képet adnak a készülék használójának funkcionális állapotáról.

Ájulás, mozdulatlan állapot automatikus jelzése – A Vivago készülék folyamatosan figyelemmel kíséri használójának általános-állapotát. Ha az állapotban hirtelen változás következik be – pl. ájulás, eszméletvesztés -, vagy az állapot hosszabb távon romló trendet mutat, a Vivago rendszer automatikus riasztást, illetve jelzéstküld. Az általános-állapotot mutató görbék a Vivago MOBILE alkalmazásban, vagy internet böngészőben bármikor megtekinthetők, így a családtagok, hozzátartozók, ápolók-gondozók, illetve a kezelőorvosok folyamatosan objektív információkkal rendelkeznek az idős ember állapotáról, ami az ellátásban, a kezelések eredményességének meghatározásában jelent nagy segítséget. – A Vivago óra nyomógombjának megnyomásával bármikor azonnali segélyhívás indítható, ha a Vivago rendszer használója úgy érzi, hogy segítségre van szüksége.

Folyamatos viselés biztosítása – Egy segélyhívó készülék csak abban az esetben tudja feladatát betölteni, ha a kritikus pillanatban használójának keze ügyében van.
Független szervezetek által végzett tanulmányok alapján a hagyományos nyomógombos
jelzőrendszerek viselési aránya nem éri el az 50%-ot.
A lehető legnagyobb biztonság érdekében a Vivago óra érzékeli, ha használója leveszi csuklójáról, és amennyiben 1 órán belül nem veszi vissza a kezére, a készülék automatikus jelzést küld az óra levételéről.
Az óra viseléséről küldött információknak köszönhetően a Vivago óra viselésének aránya 93% feletti, mely adat a Vivago Vista diszpécserközponton folyamatosan nyomon követhető.
Idősbarát működés, egyszerű kezelés – az idős emberek nehezen kezelik a technikai eszközöket. Ha egy eszközt rövid időközönként tölteni kell, vagy gondozni szükséges, az az idősek általi felhasználás során gondot okozhat. A Vivago CARE óra akkumulátora 4-6 hónapig biztosítja a működést, a segítség nyújtók felé jelzi ha a telepe merülőben van. Egy-két órányi töltés után az óra ismét 4-6 hónapig működőképes.

Lakás elhagyásának jelzése – Amennyiben a Vivago óra elhagyja az idős ember otthonában elhelyezett Domi bázisállomás 20-30 méteres körzetét, és két órán belül nem áll helyre a két eszköz között a kapcsolat – az idős ember nem tér vissza otthonába -, a készülék automatikusan jelzést küld.
A lakás elhagyásának gyorsabb jelzése az ajtó nyitását érzékelő további készülék – ún. eszköz csatoló – üzembe helyezésével oldható meg. Ebben az esetben a lakás elhagyása 1 percen belül jelezhető. Ez a funkció az elkóborlással veszélyeztetett idősek ellátásában jelent kiemelkedő segítséget.

Biztonságos, folyamatos működés áramszünet esetén is – A Vivago Domi bázisállomás beépített akkumulátorának köszönhetően áramszünet esetén 48 órán keresztül biztosítja a rendszer működését. Az áramszünetet, a hálózat helyreállását és a biztonsági akkumulátor lemerülését a készülék jelzi a segítők felé.
Igény szerinti értesítések a segélykérésekről – Az automatikus és a kézzel indított segélykérésekről a családtagok, hozzátartozók, gondozók, ápolók szabadon megadható sorrendben kapnak értesítést. Az értesítés formája a jelzés típusától és az igényektől függően lehet hanghívás, vagy a Vivago MOBILE alkalmazás értesítési felülete.

Kihangosított telefonkapcsolat vészhelyzetben – A segélyhívás elküldését követő 15 percen belül a Vivago Domi készülék telefonszámának felhívásakor a lakásban elhelyezett bázisállomás automatikusan felveszi a hívást és kihangosított telefonkapcsolatot létesít a segélykérés fogadója és a segélykérő idős ember között. A telefonkapcsolat lehetőséget biztosít a segélykérés körülményeinek előzetes felmérésére, a segítséget kérő idős ember megnyugtatására.

Kihangosított telefonkapcsolat bármikor, kényelmesen – Segélykérési helyzeten kívül, a Vivago készülék telefonszámának felhívásakor a Domi bázisállomás csipogó hangot ad, mely hasonló egy telefon csörgéséhez. A hívás fogadásához a készülék használójának elegendő a Vivago óra nyomógombját megnyomnia, és a bázisállomás fogadja a hívást, biztosítja a kihangosított telefonkapcsolatot.

Gyors és egyszerű üzembe helyezés – A Vivago DOMI rendszer üzembe helyezése nagyon egyszerű folyamat, bárki könnyedén elvégezheti. A készülék kicsomagolását követően a bázisállomás adapterét csatlakoztatjuk a bázisállomáshoz, majd a fali konnektorhoz. Ezt követően a bázisállomást bekapcsoljuk, és a készülék indítási folyamatát követően a rendszer működőképes.

Külső érzékelők csatlakoztatásának lehetősége – A Vivago Domi bázisállomás külső érzékelők jelzését is képes fogadni – pl. tűz-, füst-, szén-monoxid érzékelők -, és a jelzéseket a diszpécserközponton keresztül továbbítani.
A működés folyamatos tesztelése – A Vivago rendszer folyamatos műszaki önteszteket végez, és eltérés esetén automatikus jelzést küld.
Gondozói, ápolói tevékenység támogatása – a Vivago Domi bázisállomás ‘Gondozó megérkezett’ és ‘

Gondozó elment’ jelzőgombjainak használatával a gondozási, ápolási tevékenység nyomon követhető, a Vista diszpécserközponton naplózható.tén automatikusan segítséget hív, láthatóvá teszi az idős állapotának jellemzőit, figyelmeztet az állapot negatív változásaira. Támadás esetén vészhívóként működik.

Használatával csökken a magányosság, nő a biztonságérzet, közelebb kerülnek a családtagok egymáshoz.

A gondozás, ápolás tervezését és szervezését a rendszer által adott görbék és információk nagy mértékben segítik.

A Vivago rendszer a legmodernebb és a legfejlettebb megoldást nyújtja az idősek otthoni és intézményi ellátásában.

 

Forrás: Sonaris


Az "ADATOK" fülre kattintva tájékozódhat,

 

hogy szaküzletünk alapkészletét képezi-e a termék!

 • VIVAGO DOMI – TELJES KÖRŰ OTTHONI BIZTONSÁG

  Családoknak, szolgáltatóknak, idősek otthoni ellátásához.
  Egészségi állapot követése, folyamatos használat biztosítása.
  Nem kell megnyomni a gombot, ha baj van, mindenképp érkezik a segítség!


  VIVAGO MOBILE – KÖZEL EGYMÁSHOZ

  A Vivago MOBILE alkalmazással mobiltelefonján, tabletjén, vagy a böngészőjében láthatja hozzátartozójának állapotát, kezelheti riasztásait. A megjelenő információk megnyugvást adnak, mintha folyamatosan egymás mellett lennének.

  Szaküzletünk a Sonaris márkaboltjaként müködik! 

  Forrás: Sonaris

 • Figyelmeztetés!
  A kockázatokról és a szakszerű használat érdekében, olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
  Cikkszám
  sonaris_ora
Webáruház készítés