Termék részletek


Rosacea Care Bővített 8 Próbacsomag

Rosacea Care Bővített 8 Próbacsomag
 • Rosacea Care Bővített 8 Próbacsomag
16 400 Ft
A krémek és hatásuk megismerését szolgáló próbacsomag. Tartalma: Ultralágy arctisztító, Hidratáló krém, Arcápoló gél, Szérum, Nyugtató krém SymCalminnal, Szinezett ZincO 20 SP krém, Fényvédő 30 SP és Éjszakai krém

Az "ADATOK" fülre kattintva tájékozódhat,

 

hogy szaküzletünk alapkészletét képezi-e a termék!

 • A próbacsomagok a Rosacea Care termékek megismerését, hatásuk kipróbálást segítik. A kb. két hetes kezelés alatt lehetőség van az eredményes arckezeléshez szükséges készítmények meghatározására, az arckezelés elemeinek összeállítására. Két különböző összeállítású próbacsomag alapján, kedvező áron választhatja ki az Önnek megfelelő termékeket.

  A Bővített próbacsomag a rosacea kezeléséhez szükséges készítmények nagyobb választékát tartalmazza, az alapvető védelmen felül kiegészül a napfény elleni védelemmel, a kevésbé száraz arcbőr hidratálásával, és a speciális összetételű Nyugtató krémmel. A termékek részletes leírását és az összetevőket a termékek nevére kattintva tekintheti meg:

   

  Tekintse meg Szépség próbacsomagunkat is!


  A próbamennyiségek az arcbőr állapotától függően 9-14 napra elegendőek, így elég idő áll rendelkezésre a készítmények hatásosságának megítélésére.

 • Figyelmeztetés!
  A COVID helyzet okozta gyártási nehézségek miatt gyártói készlethiány van nyugtató krémből (Calming Cream). A próbacsomagban e terméket a gyártó más termékre cserélte ideiglenes jelleggel.
  Cikkszám
  000126
Webáruház készítés