Termék részletek


Rosacea Care Alap5 próbacsomag

Rosacea Care Alap5 próbacsomag
11 255 Ft

A rosacea kezeléséhez alapvető készítmények a rosaceás bőr tisztítására, nyugtatására, a vörösség csökkentésére, hidratálásra, nappali és éjszakai ápolására. 5 darabos próbacsomag.


Az "ADATOK" fülre kattintva tájékozódhat,

 

hogy szaküzletünk alapkészletét képezi-e a termék!

 • A próbacsomagok a Rosacea Care termékek megismerését, hatásuk kipróbálást segítik. A kb. két hetes kezelés alatt lehetőség van az eredményes arckezeléshez szükséges készítmények meghatározására, az arckezelés elemeinek összeállítására. Két különböző összeállítású próbacsomag alapján, kedvező áron választhatja ki az Önnek megfelelő termékeket.

  Az Alap próbacsomag a rosacea kezeléséhez legalapvetőbb készítményeket tartalmazza (A termékek részletes leírása és az összetevők a termékek nevére kattintva tekinthető meg):


  A minták, az arcbőr állapotától függően, 9-14 napig elegendőek, így elég idő áll rendelkezésre a készítmények hatásosságának megítélésére.

  Tekintse meg a Bővített próbacsomagunkat is!

 • Figyelmeztetés!
  A COVID helyzet okozta gyártási nehézségek miatt gyártói készlethiány van nyugtató krémből (Calming Cream). A próbacsomagban e terméket a gyártó más termékre cserélte ideiglenes jelleggel.
  Cikkszám
  000127
Webáruház készítés