Termék részletek


Qmed akupresszúrás matrac és párna

Qmed akupresszúrás matrac és párna
  • Qmed akupresszúrás matrac és párna
  • Qmed akupresszúrás matrac és párna
13 990 Ft
100% organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült praktikus és esztétikus egészségmegőrző eszköz.
A párna a gerinc anatómiai görbületeinek megfelelően a nyaki és a deréktáji szakaszon alkalmazható.
A két különálló termék egy praktikus hordtáskában kapható.

A matrac hossza 67 cm, szélessége 42,5 cm. A belső szivacs vastagsága 2,5 cm.
Minden matrac 230 db lótuszvirág alakú műanyag lemezkét tartalmaz, melyek átmérője 3 cm.
A párna hossza 15 cm, szélessége 39 cm, magassága 10 cm és 73 db műanyag lemezkét tartalmaz.
Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.A QMED Akupresszúrás matrac és párna stimulálva a test akupresszúrás pontjait javítja a test szerveinek működését és serkenti a természetes, fájdalomcsillapító hatású endorfin termelését.
Ha Önt hátfájás, isiász (ülőidegzsába), nyakfájás, izomfeszültség, izomgörcs, rossz vérkeringés, emésztési problémák, köszvény (ízületi gyulladás), álmatlanság (insomnia), fejfájás, kimerültség vagy stressz kínozza, akkor a QMED AKUPRESSZÚRÁS MATRAC segítségével pihentetheti és felfrissítheti a testét, ezáltal természetes módon csillapíthatja a fájdalmát, esetenként akár gyógyszerek szedése nélkül is. 10-15 perces használat után peptid hormonok áramlanak végig az egész testen; 20-30 perces használat jelentősen csökkenti a stresszt és a fájdalom mértékét; 30-40 perces használat után a fájdalom nagymértékben enyhül, a cselekvő képesség megsokszorozódik. A matrac segít a mély relaxációban, növeli a test oxigénfelvételét, javítja az emésztést és az alvást, valamint pozitív hatással van a megfelelő mentálhigiéné kialakítására. Reumás panaszok, nyak- és hátkörnyéki gyulladás esetén is ajánlott.

Használata:

Tegye a matracot az ágyra, vagy egy puha helyre. A bőrsérülések elkerülése érdekében óvatosan feküdjön rá, vagy tegye a matracra talpát illetve más testrészeit, helyezkedjen el kényelmesen.
Ha érzékeny a bőre, először helyezzen egy vékony szövetet a matracra és feküdjön arra.
A QMED Akupresszúrás terápiát rövid, 5 perces ülő helyzetben történő gyakorlatokkal kezdje.
Amikor a szervezet már kezd hozzászokni a fájdalomhoz, növelheti az időt és fekvő pozícióra válthat.
A jobb eredmény elérése érdekében a QMED AKUPRESSZÚRÁS MATRAC mindennapos használata javasolt.


Hát és nyak: A hát kezelése az egész testre kihatással van, mivel stimulálja a gerincet, ahonnan a test minden részéhez futnak az idegek. Kiváló a hát, a nyak és a vállak feszültségének és fáradtságának oldására és bizonyos mértékig a hátfájást, az izmok feszültségét, a fejfájást, a mentális túlterheltséget és a stresszt is gyógyítja.


Farizom és comb: Helyezze a matracot egy támlás székre, vagy fekvő pozícióban a farizom alá.
Használhatja a szőnyegre téve törökülésben, illetve fotelre vagy kanapéra helyezve ülő pozícióban is.
A vérkeringés stimulálása hozzájárul a tartós ülés okozta tünetek megelőzéséhez (pl. narancsbőr).


Gerinc ágyéki szakasza: Isiász és porckorongsérv okozta fájdalom esetén a QMED AKUPRESSZÚRÁS MATRACOT helyezze fekvő pozícióban a gerinc ágyéki szakasza alá egy összehajtott törölközőre.
Az izomfeszültség oldása segít csökkenteni a fájdalomérzetet.

Talp: Helyezze a talpát a AKUPRESSZÚRÁS MATRACRA, vagy álljon rá.
A hagyományos kínai orvoslás szerint több mint 60 pont és reflex zóna van a talpakon, illetve rengeteg idegvégződés, ezért a talpat az emberi test második szívének is hívják.
A több ezer éves ázsiai tudomány szerint a talp egyes részeinek a masszírozása stimulálja a test különböző részeinek a működését, így a lábujjak a fejnek, a talp a mellkasnak, a talp közepe a hasüregnek, a sarok a kismedencei üregnek, a talp belső fele a gerincnek felel meg.

Az "ADATOK" fülre kattintva tájékozódhat,

 

hogy szaküzletünk alapkészletét képezi-e a termék!

  • Cikkszám
    AM6765592
Webáruház készítés