Termék részletek


LIPOTHROMBO a vénás keringés támogató kompressziós harisnyák

A termék szaküzletünkben készletről vásárolható!
LIPOTHROMBO a vénás keringés támogató kompressziós harisnyák
 • LIPOTHROMBO a vénás keringés támogató kompressziós harisnyák
 • LIPOTHROMBO a vénás keringés támogató kompressziós harisnyák
 • LIPOTHROMBO a vénás keringés támogató kompressziós harisnyák
 • LIPOTHROMBO a vénás keringés támogató kompressziós harisnyák
 • LIPOTHROMBO a vénás keringés támogató kompressziós harisnyák
2 730 Ft


A LIPOTHROMBO a vénás keringés támogatásához szükséges kompresszióval rendelkező, hatásos trombózismegelőző harisnya.

Nagymértékben napfény- és izzadságálló, ugyanakkor bőrbarát, légáteresztő. Gyorsan száradó anyagból készült. 


Az "ADATOK" fülre kattintva tájékozódhat,

 

hogy szaküzletünk alapkészletét képezi-e a termék!

 • A LIPOTHROMBO trombózis- és embóliamegelőző kompressziós harisnyák jellemzői:


  - I-es kompressziós erősségű combfix, 18-21 Hgmm-es kompressziós osztály, ezzel biztosítja a trombózis- és embólia megelőzéséhez orvosilag szükséges kompressziót
  - mivel I- es osztályú, nem kell receptre felírni => könnyebbség az orvosnak, könnyebbség a betegnek, nincs papírmunka vele
  - A Lipothrombo kompresszió erőssége a bokától felfelé haladva csökken, a bokánál biztosítja a Protokoll által javasolt 18-21 Hgmm-es nyomást
  - légáteresztő anyagból készült- ezért nagyon kellemes viselet a lábak számára
  - tapadós felső pereme van, amely megakadályozza a lecsúszást
  - talpán jól látható kerek kivágás található, mellyel könnyen meggyőződhet a páciens arról, hogy a helyes méretű kompressziós harisnyát választotta, valamint ezen keresztül könnyedén ellenőrizhető a megfelelő vérkeringés megléte vagy hiánya
  - sarokrésze jól láthatóan jelzett, így könnyen megtalálja a beteg/páciens, hogyan kell elhelyezkednie helyesen a lábon
  - 90 Celsius fokon mosható, így pénzt takarít meg a páciens a használatával, hiszen nem kell eldobni. Többször is használhatja, ráadásul a környezetet is védjük azzal, hogy újrahasználható terméket vásárolnak.
  - széles méretválasztékban rendelhető: XS- től 4XL-ig, hogy mindenki megtalálja a tökéletes méretet, és minden csomagban 2 db, tehát 1 pár harisnya található. A méretet beleszőtték a talpi részbe, ez a csomagolást nem kibontva is tökéletesen látható. (Nem kell színkódokat megjegyezni, melyik méret melyik szín- nagy könnyebbséget jelent a napi munka során a kiszolgáló asszisztenseknek.)
  - Minden Lipothrombo kompressziós harisnya cseh gyártmányú. A termék és a gyár rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal (például CE jel, ISO tanúsítvány). Így biztos lehet a beteg abban, hogy valóban orvosilag igazolt hatékonyságú, kiemelkedő minőségű.


  Javallatok
  A vénás visszafolyás támogatása, a vénás pangás és ezáltal a trombózis megelőzése műtét előtt, alatt és után a mozgásukban korlátozott, és az egyéb okból nem, vagy nem eleget mozgó, ágyhoz kötött betegeknél.
  Ellenjavallatok
  Artériás keringési zavarok, jobbszélső- elégtelenség, súlyos lábszárödéma, tüdőödéma, és alsó végtagi gangrénás elváltozások.
  Mérés
  A méreteket a könnyebb megállapítás érdekében centiméterben és hüvelykben adjuk meg. A megfelelő trombózismegelőzés feltétele a helyes méretvétel. A combközépig érő harisnya méretét a boka feletti körméret határozza meg. (b) Kiegészítő mérést szükséges végezni továbbá a combon, szintén a körméretet alapul véve. (g) A térdig érő harisnya méretét a boka feletti körméret határozza meg. A kiegészítő mérést a vádlin szükséges elvégezni, szintén a körméretet alapul véve (d).

 • Figyelmeztetés!
  A kockázatokról és a szakszerű használat érdekében, olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
  Cikkszám
  lipothrombo
  Státusz
  A termék szaküzletünkben készletről vásárolható!    
Webáruház készítés