Termék részletek


Beurer Vénatréner

Beurer Vénatréner
  • Beurer Vénatréner
  • Beurer Vénatréner
34 900 Ft
Beurer FM 150 Vénatréner

Revitalizáló kompressziós vénamasszírozó a nehéz láb érzés tüneteinek megelőzésére.

Hatásmechanizmusa:
Gyenge vagy beteg vénák esetén a vénabillentyűk nem záródnak megfelelőn, a vér lesüllyed. A kompressziós masszírozás segítségével helyreáll a vénabillentyűk működése, javul a vér szív felé történő véráram.

A revitalizáló kompressziós masszírozás a beépített leeresztő és felfúvódó légzsákokkal rendelkező két lábmandzsettával történik, amelyek fokozzák a vérkeringést. A fokozatmentesen állítható masszázs/légnyomásintenzitás segítségével a vénatrénert saját igényeire szabhatja.

A lábmandzsetták váltott oldalú felfúvódásának segítségével csökkenthető a lábak duzzadt és elnehezült érzete. Ezenkívül enyhítheti a lábszár és a lábfej izommerevedését. A visszerek és seprűvénák kialakulása így megakadályozható. Mindemellett javítja a vénás vérkeringést is a vénafunkció helyreállításával. A lábmandzsetták kényelmesen illeszkednek a lábhoz, köszönhetően az egyedi beállítást biztosítő tépőzáraknak. Akkumulátorral és hálózatról is működik. Kompakt kivitelének és a csomagban található hordtáskának köszönhetően a vénatréner otthon és útközben egyaránt használható.

A vénatréner egymás után és felváltva masszírozza lábait. A lábak egyidejű masszírozására nincs lehetőség. Az intenzitás fokozatmentesen állítható, a készülék biztonsági STOP gombbal és gyors leeresztő funkcióval van ellátva. 10, 20 és 30 perces időzítő és kézi kapcsoló teszi lehetővé az egyszerű kezelést.

Ajánlott:
>A vénás vérkeringés javítására.
>A visszerek és seprűvénák kialakulásának megelőzésére.
>A lábak elnehezedésének és duzzanatainak csökkentésére.
>Sport miatt fellépő izomfeszülés kezelésére.
>Sportsérülések, például zúzódások és ficamok kezelésére.
>Véraláfutás kezelésére.

Az "ADATOK" fülre kattintva tájékozódhat,

 

hogy szaküzletünk alapkészletét képezi-e a termék!

  • Cikkszám
    FM_150
Webáruház készítés