Házhozszállítás

trans-o-flex

futárszolgálat

Látogató számláló
0
1
7
8
0
4
6
Partnereink
Termék részletek


Beurer IPL 7500 SatinSkin Pro IPL készülék - Akció

-45%
A termék szaküzletünkben készletről vásárolható!
Beurer IPL 7500 SatinSkin Pro IPL szőrtelenítő és arckezelő készülék akció 29990 Ft
 • Beurer IPL 7500 SatinSkin Pro IPL szőrtelenítő és arckezelő készülék akció 29990 Ft
 • Beurer IPL 7500 SatinSkin Pro IPL szőrtelenítő és arckezelő készülék akció 29990 Ft
 • Beurer IPL 7500 SatinSkin Pro IPL szőrtelenítő és arckezelő készülék akció 29990 Ft
 • Beurer IPL 7500 SatinSkin Pro IPL szőrtelenítő és arckezelő készülék akció 29990 Ft
 • Beurer IPL 7500 SatinSkin Pro IPL szőrtelenítő és arckezelő készülék akció 29990 Ft
 • Beurer IPL 7500 SatinSkin Pro IPL szőrtelenítő és arckezelő készülék akció 29990 Ft
 • Beurer IPL 7500 SatinSkin Pro IPL szőrtelenítő és arckezelő készülék akció 29990 Ft
54 990 Ft
Akció: 29 990 Ft
Kezdete: 2019.02.11   A készlet erejéig!

Beurer IPL 7500 Satin Skin Pro szőrtelenítő és bőrfelület kezelő készülék

Mire jó az otthoni IPL készülék?

•Végleges szőrtelenítésre

•Rosacea, értágulatok, akne kezelésére

•Fotorejuvenációra (bőrfiatalításra)

•Pigment elváltozások kezelésére

A készülék jellemzői: 

Kompakt készülék arckezeléshez, tartós szőrtelenítéshez, bőrproblémák kezeléséhez

Kézreálló kialakítás - kis és nagyobb testfelületek kezelésére egyaránt ideális

 Biztonságos használat. A bőrkompatibilitás dermatológiailag ellenőrzött*

Folyamatos siklás funkció (a bőrfelületen egyenletes haladással) a gyors és kényelmes alkalmazás érdekében 

150 000 fényimpulzus tartam


A kezeléssel kapcsolatos információk: 

• A jelenlegi legmodernebb fénytechnológia, ezt használják a bőrgyógyászok is a professzionális szőrtelenítés során.

• Az IPL (Intensed Pulsed Light – villanófényes technológia) a bőr alatt inaktiválja a szőrtüszőket,  így  akadályozza meg a szőrszálak növekedését.

• Akár 50 százalékkal csökken a szőr mennyisége már 3-4 kezelés után.

• Klinikailag tesztelt technológia.

Biztonságos kezelés otthon

• Bőrtípust és a bőr közelségét figyelő 2 az 1-ben érzékelő

• Beépített UV-szűrő

• 3 különböző energiafokozat

• Archoz, karhoz, lábhoz, hónaljhoz, bikinivonalhoz, hát, mellkasi és hasi területekhez is jól használható

• Teljes test kezelés akár 20 perc alatt**

• Hálózati üzem

• Mobileszközre ingyenesen letölthető Beurer MyIPL alkalmazás

• Felhívjuk a figyelmét, hogy sötét bőrszínhez és különösen világos / fehér szőrhöz nem alkalmas

* A hamburgi proDerm Intézet által véleményezett technológia

** A választott energiafokozattól függően karokhoz, lábakhoz, archoz, hónaljhoz és bikinivonalhoz

 


Az "ADATOK" fülre kattintva tájékozódhat,

 

hogy szaküzletünk alapkészletét képezi-e a termék!

 • Az IPL készülékek működési elve

  A villanófényes (IPL- Intense Pulsed Light) technológia széles spektrumú (általában 500 -1200nm hullámhosszú) ún. nem koherens fényből származó, nagy energiasűrűségű, többszöri villanásokban leadott besugárzást jelent. A pulzáló villanások létrehozására speciális xenon lámpára, optikai fókuszáló rendszerre és kondezátorra van szükség, melyek gyors újratöltése biztosítja a kívánt nagy energiakisüléseket.

  Az eljárás lényege az a fizikai folyamat, hogy a fény a világos felületekről visszaverődik, míg a sötét felületeken elnyelődik és ott hővé alakul. Ezt a folyamatot a tudomány szelektív fototermolízisnek hívja, ami a bőr felszíni rétegében (epidermis) és a közvetlenül alatta elhelyezkedő rétegben (dermis) a melanin és hemoglobin bomlásával jön létre. 

  Nem koherens fény = a kibocsátott fényhullámok amplitúdója és fázisa térben és időben véletlenszerűen ingadozik

  Fontos tudnivalók

  Fontos tudni, hogy az otthonra szánt IPL készülékek teljesítményét biztonsági okokból jelentősen korlátozták az orvosi rendelőkben lévő készülékek teljesítményéhez képest. A különbség akár százszoros is lehet. Ezzel együtt vagy ennek ellenére az otthoni IPL készüléket ugyanúgy használhatja a felsorolt kezelésekre, de gyakrabban visszatérhet ugyanzokra a területekre a károkozás veszélye nélkül. Nincs szükség sem védőszemüveg, sem IPL gél használatára. Kivétel az arckezelés, melyet csak speciális IPL szemüvegben javaslunk végezni. Ehhez a kezelésformához mindenképp két ember szükséges, hiszen az IPL szemüveg teljesen fényzáró.

  Mire jó az otthoni IPL készülék?

  •Szőrtelenítésre

  •Rosacea, értágulatok, akne kezelésére

  •Fotorejuvenációra (bőrfiatalítás)

  •Pigment elváltozások kezelésére

  Tartós szőrtelenítés

  Az otthoni IPL készülék egyik legelterjedtebb alkalmazási területe a szőrtelenítés, mivel olcsóbb és gyorsabb mint a lézeres szőrtelenítés. A kibocsátott fényenergia a szőrszál és szőrtüsző pigmenttartalmában elnyelődik, és alakul át hőenergiává, és az ún. fototermolízis révén a növekedési fázisban lévő szőrtüszőket elpusztítja.

  A szőrszálak életfázisai:

  •    Növekedési fázis - Ebben a fázisban a szőrszál és a szőrtüsző kapcsolata aktív, a növekedés, a melanin képződés fázisában van, tehát képes elnyelni a fényimpulzust, mely a keletkezett helyi hőhatás segítségével (fototermolízis) elpusztítja a szőrszálat és a szőrtüszőt is.

  •   Átmeneti fázis - A szőrtüsző és a szőr kapcsolata megszakad, a tüsző sorvadni kezd, a sejtek szaporodása leáll. Tehát a fény nem tud elnyelődni a fényérzékeny melaninban, a kezelés nem hatékony ebben a fázisban.

  •    Nyugalmi fázis - A szőr magasan helyezkedik el a szőrcsatornában, várva a kilökődését, a kihullását. Tehát ebben a fázisban sem tud a fény eljutni a szőrtüszők tápláló régiójához, a szőrtüszőhöz.

  Testünk átlagos szőrtartalmának 20-30 %-a van egyszerre növekedési fázisban a többi pihenő fázisban van és csak később kezelhető. 

  Az egyszerre növekedési fázisban lévő szőrszálak mennyisége:

  •fej 65-70%,

  •hónalj 30%,

  •bikini 30%,

  •kar 20%,

  •láb 20%,

  Ezért kell a kezeléseket 4-8-szor, bizonyos időközönként (3-6 hetente) elvégezni. Ezek a számok igen eltérőek lehetnek egyénenként, hiszen a szőrszálak vastagsága, színe, elhelyezkedése, a bőr színe is igen eltérő lehet.

  Az IPL-lel végzett szőrtelenítés előnyei

  •    Hosszú távú, hatásos, tartós szőrtelenítést eredményez

  •    Csökken a szőrtüsző gyulladásának előfordulása

  •    Kiküszöböli a fertőzés lehetőségét

  •    Gyors, biztonságos és fájdalommentes eljárás

  Az IPL készülékek által kibocsátott fénypulzusok nagyon rövidek, ezért a kényelmetlen érzés és károsodás a nem célzott szövetekben minimális. A férfiak általában nagyobb kényelmetlenségeket tapasztalnak, mivel szőrzetük erősebb. Az IPL kezelőfejből kibocsátott fényt mindig szűrik, ezzel elkerülve a lehetséges UV fény okozta bőrkárosodást. A kezelés tartós szőrtelenítésnek tekintendő, mivel a hatás a szervezet biológiai működése miatt, mintegy 6-7 évre tehető. Az időtartam hossza egyéni adottságok függvényében változhat. Elképzelhető továbbá, hogy az első év után évente néhány utókezelésre szükség lesz.

  Fotorejuvenáció, bőrfiatalítás

  Elve egyszerű: nagy energiájú, széles spektrumú fényfelvillanásokkal optikai energiát juttatunk a kötőszövetbe, anélkül, hogy a bőr felső rétegeit károsítanánk. A hőenergia serkenti a fibroblast sejteket (ezekből újul meg a kötőszövet), hogy több kollagént és elasztint termeljenek. A kezeléssorozat 4-5 alkalomból áll, közöttük négy hét szünettel. Az eredmény fokozatosan alakul ki, a kötőszövet még kb. fél évig változik. A bőr megújul, a ráncok és finom vonalak csökkennek. A fénykezelés további előnye, hogy a pigmentfoltok (napfoltok, öregedési foltok), kezdődő értágulatok (rosacea, hajszálértágulatok) elhalványodnak, vagy teljesen eltûnnek. A kezelés végeredménye egészséges, egyenletes, fiatalosabb bőr az arcon és a kezelt területeken.

  Rosacea kezelése

  A rosacea vörös foltokkal, csomókkal megjelenő, érfal bénulással járó, idült, gyulladásos bőrbetegség. Többnyire a középkorúakat és az idősebb korosztályt érintik, a nőket gyakrabban, a férfiakat kevésbé. A saját arcbőrre szabott, max.15-20 perces kezelés során az IPL fény az útjába eső szövetekben lényegi változásokat hoz létre, az erek gyulladását csökkenti, a jelenlévő baktériumokat pusztítja, a kötőszövetet rugalmassá, ellenállóbbá teszi. A kezelés során az irha hámsérülés nélküli újrastrukturálódása következik be. Mivel a rosaceát jellemző tünetek akár egész életen át jelen lehetnek, ezért szükség szerinti időnként fenntartó kezelésekre van szükség. Az IPL kezelés önmagában nem gyógyítja meg a rosaceát, de együttes alkalmazása speciális, rosaceára kifejlesztett arckrémekkel és életmód váltással tünetmentessé teheti a rosaceás arcbőrt.

  Figyelmeztetések:

  1. Az IPL kezelést arcon ne végezze egyedül! A kezelést védőszemüveg használatával javasoljuk. Az otthoni IPL készülék fényének közvetlen közelről történő szembe jutása egészségkárosodást nem okoz, de fájdalmas lehet. A védőszemüveg nem engedi át az IPL által kibocsátott fényt, ezért a kezeléshez segítő személy közreműködése szükséges.
  2. Magyarázat a használati útmutatóban szereplő "Ne használja a készüléket férfiak arcán!” szövegrészhez:     a férfiak arcszőrzeti sajátosságai miatt, férfiak kezelésénél ügyelni kell arra, hogy a szakáll területén csak akkor használjuk az IPL készüléket, ha a szakállszőrzet színe világos, vagy ősz. Sötét szakállszőrzettel borított terület kezelése esetén a kezelt területen a szőrzet megritkulhat, ezért ezeket a területeket kezelésnél kerülje el. 
  3. Lebarnult vagy sötét arcbőrőn jobban elnyelődik az IPL fényenergia, kevésbé jut el a felszínközeli erekhez, ezért a kezelés hatásfoka nagyobb világos bőr esetén.

  A kezelés menete: 

  Kezelés előtt tisztítsa meg az arcbőrt. Férfiak borotválkozás után egy-két órával használják az IPL készüléket. A segítő csak a rosaceás területeket kezelje. Állítsa erősre a villanás erejét. A villanásokkal szisztematikusan járja be a kívánt területet. Ha nem fáj, akár többször is villanthat ugyanarra a területre. A gyulladt területek kezelésénél jelenkező enyhe csípő érzés nomális. Kezelés után hagyja megnyugdni arcbőrét, kozmetikumot néhány órán át ne használjon, napra ne menjen. 

  Pigment elváltozások kezelése

  A napfoltok, öregedési foltok, hyperpigmentáció és melazma (terhességi maszk) sikeresen kezelhetőek otthoni IPL készülékkel. Ezek a foltok nagy koncentrációban tartalmaznak melanint és általában a nap, az öregedés, esetleg bizonyos életmód okozta pigmentfelhalmozódás miatt jönnek létre. Változatos méretűek és mélységűek, a nagyobb és kiemelkedő elváltozások, esetlegesen gyulladt, pigmentált területek orvosi kezelésre és vizsgálatra szorulnak. A kezelés során az IPL fényt csak a kezelt területen lévő melanin nyeli el, mely felmelegszik és a keletkezett hő a pigment széttörését okozza. A kezelést követő hetekben a széttört melanin részecskéket a szervezet fagocitózis segítségével eltünteti, a melanociták felszívódnak. A legtöbb esetben a pigment nagy része vagy teljes egésze eltűnik.

  IPL kezelés ellenjavallatok

  •Terhesség, szoptatás ideje alatt

  •Fényérzékenység esetén

  •Fényérzékenységet okozó gyógyszerek és készítmények 4 héten belül

  •Nem jellegzetes anyajegy vagy rosszindulatú elváltozás a kezelt területen.

  •Pacemaker (szívritmus szabályzó) használatakor

  •Herpesz vagy sérülés, nyílt seb esetén

  •Napfény okozta melegkiütéses bőr esetén

  •Véralvadásgátló szerek használatakor (legalább két héttel kezelés előtt abba kell hagyni).

  •Tetoválás eltávolítás helyszínén

  •Lebarnulás, leégés 30 napon belül

  •Frissen gyantázott bőrfelületen

  •Isotretinoin (Accutane) vagy bármilyen "A" vitamin származék az utóbbi 12 hónapban.

  •Egészségügyi rendellenességek, cukorbetegség, magas vérnyomás, keringési zavarok, bőrbetegségek, rák, kemoterápia, epilepszia, szívelégtelenség esetén kérje ki kezelő orvosa véleményét.

 • Cikkszám
  IPL7500
  Státusz
  A termék szaküzletünkben készletről vásárolható!    
Webáruház készítés